Activiteiten

Gedurende het hele jaar vinden er veel interessante activiteiten plaats.

Verhalen op de pedalen

'Verhalen op de pedalen' is de slogan van een nieuw initiatief om samen te gaan fietsen. Voor veel mensen is dit waarschijnlijk een leuke invulling van de zondagmiddag. En wie weet ontstaan er spontaan groepjes die vaker willen fietsen met elkaar.

In de toekomst houden we onze fietstocht altijd op de laatste zondagmiddag van de maand. Bij regen of twijfelachtig weer gaan de tochten niet door. We fietsen voor ons plezier!

De data voor de volgende tochten zijn in voorbereiding.
U kunt zich opgeven bij Wil Knol e-mail  of tel 0341 251765

Ontmoeten op de voeten

Ongeveer één keer per 6 weken maken we een wandeling van 7 tot 10 km lengte in een gebied niet al te ver van Nunspeet. De route is iedere keer anders en wordt door één van ons van te voren uitgestippeld. Over het algemeen vertrekken, we na een kopje koffie vanuit de Ontmoeting, per auto naar het startpunt. Vaak bestaat de groep uit ca 15 deelnemers die na een gezonde en mooie tocht ook nog wat napraten op een terrasje of  weer helemaal bijkomen met een warme kop chocomel. De organisator voor een bepaalde wandeldatum nodigt per email een min of meer vaste groep uit om deel te nemen en vertelt daarbij nuttige details omtrent tijd, plaats en route.

ONTMOETEN OP DE VOETEN DATA 2018

U bent ook van harte welkom om een keer of heel vaak mee te gaan; informeer dan bij de coördinator van de wandelingen: George van Geest,
tel 0341 785892 of via e-mail 

Ontmoetingsborrel

Even een gezellig samenzijn, even bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje.  Begint om 17.00 uur in 'De Ontmoeting'.  De eerst volgende borrel is op een nog nader te bepalen datum. We houden u op de hoogte.

Gezamenlijke maaltijd

Het ontmoetingsdiner is een plezierige mogelijkheid om elkaar te spreken en beter te leren kennen tijdens een ontspannen en gezellige maaltijd. Op de 1e dinsdag van de maand bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom in ons kerkelijk centrum. Kosten: € 6,00 p.p. inclusief 1 drankje. Aanmelden vooraf is gewenst, uiterlijk de zondag ervoor. U kunt dit doen bij Carolien Beek of telefonisch, tel. 0341-251315

Menukaart 6 maart 2018

Uiensoep/quiche Lorraine
Koolrolletjes met o.a. karwijzaad en hazelnoten, klein gehaktballetje, groene sla
Gepofte appels